SV Gelders Eiland en Corona

Beste leden, bezoekers en toeschouwers,

Wij hebben een coronaprotocol opgesteld rondom trainingen en wedstrijden en willen jullie vriendelijk vragen hier kennis van te nemen en de afspraken na te leven.

Richtlijnen RIVM

In alle gevallen geldt op onze sportparken:

• Iedereen van 19 jaar en ouder houdt, buiten de sportactiviteiten minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Dit geldt ook voor jongeren onder de 18.
  • Wanneer je coronaverschijnselen hebt blijf je thuis. Dat geldt ook als een gezinslid of andere huisbewoner deze klachten heeft. Pas als jij of je gezinslid/ mede huisbewoner 24 uur klachtenvrij bent/is mag je weer op ons sportpark komen. Het is goed om je in een dergelijk geval te laten testen.
  • Neem de hygiëne in acht en was regelmatig je handen, schudt geen handen en hoest en nies in je elleboog.

Registratie

In alle gevallen geldt op onze sportparken:

• Iedereen dient zich te registreren, voor vaste bezoekers (leden, vrijwilligers) zijn er voor ingevulde lijsten gemaakt, je moet echter wel je aanwezigheid bevestigen.
  • Bezoekende teams worden vooraf geinformeerd om de registratie formulieren volledig ingevuld voor aanvang van de wedstrijd in te leveren.
  • Tijdens wedstrijden van het 1e elftal moeten alle bezoekers zich registreren bij de poort.

Afspraken ten aanzien van gebruik clubgebouw

Rondom trainingen en wedstrijden gelden de volgende afspraken:

• Rondom wedstrijden/trainingen maakt 1 team gebruik van 2 kleedkamers. We verzoeken de begeleiding/staf om zo min mogelijk de kleedkamers te betreden.
  • Wedstrijdbesprekingen voor seniorenteams kunnen niet in de kleedkamer of in een andere ruimte plaatsvinden waar de 1,5m afstand tussen personen niet gewaarborgd kan worden.

Afspraken te aanzien van gebruik kantine

De afspraken ten aanzien van gebruik kantine staan vermeld bij de ingangen. In de basis geldt:

• Leef de RIVM-richtlijnen na
  • Zitten is verplicht
  • Registratie is verplicht

We hopen dat iedereen begrip heeft voor deze afspraken en zijn/ haar uiterste best doet om deze na te leven. Ook bij ons geldt: Samen tegen corona!

Bestuur SV Gelders Eiland