SPORTPUBQUIZ 2018!

Op vrijdag 7 september is het zover. Voor het eerst organiseert SV Gelders Eiland een sportpubquiz voor jong en oud!

Het nieuwe voetbal- en tennisseizoen 2018-2019 wordt dit jaar geopend met een heuse sportpubquiz. Tijdens de quiz passeren allerlei nationale en internationale sportvragen de revue.

Tevens is voor velen de nieuwe verbouwde kantine van SV Gelders Eiland te zien!

Iedereen (leden en niet-leden) kunnen zich in teams van minimaal 2 personen tot maximaal 4 personen aanmelden via activiteiten@svgelderseiland.nl

De quiz bestaat uit 10 ronden met elk 10 of 15 vragen. Na afloop van de quiz worden de antwoorden beoordeeld en wordt het beste team bekendgemaakt. Zij kunnen zich dan voor aankomend jaar de quizmasters van SV Gelders Eiland noemen!

Ben jij met jou team het beste team van het Gelders Eiland en ga jij naar huis met de felbegeerde titel?

Meld je dan nu aan!

DEELNAME IS GRATIS!!