Het jaar 2020 zit er weer bijna op, een jaar wat in de geschiedenis boeken zal komen.

Corona had en heeft nog steeds de hele wereld in zijn greep.

Op allerlei fronten in de samenleving kregen we ermee te maken.

De voetbalcompetitie werd stil gelegd en ook werd er minder getennist.

Sport verbroederd en heeft een grote bijdrage in onze samenleving en wat is er niet leuker dan na een partijtje voetbal en of tennis gezellig samen te zijn. Helaas mocht dit het afgelopen jaar niet zo zijn. Later in dit jaar mochten er weer wedstrijden worden gespeeld zonder publiek en de kantine dicht maar ook dit was maar van korte duur.

SV Gelders Eiland heeft het geluk dat haar leden en sponsoren de club trouw zijn gebleven, zodat het voortbestaan door de coronacrisis niet in gevaar kwam.

We zijn hun daar dan ook enorm dankbaar voor.

Ook is de club enorm trots op alle vrijwilligers die in deze lastige tijd zich zijn blijven inzetten voor de club met al hun werkzaamheden. Zonder hun zou de club niet kunnen bestaan want zij vormen de “stevige” basis voor een club als SV Gelders Eiland.

Afgelopen jaar kon het vrijwilligersfeest jammer genoeg niet doorgaan en ook zal er geen Nieuwjaarsreceptie en Nieuwjaars instuif plaatsvinden.

Laten we hopen dat we snel weer een balletje kunnen slaan en een balletje mogen trappen.

En dat het snel weer zal worden zoals het voor de coronatijd was.

Het bestuur bedankt alle leden, donateurs, commissieleden, vrijwilligers, sponsoren voor hun bijdrage en inzet.

En wenst iedereen hele fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2021 toe.

Zorg goed voor elkaar en blijf gezond!

Het bestuur SV Gelders Eiland